Yritystiedot

Yhteystiedot

Tampere Camping Härmälä

Leirintäkatu 8, 33900 Tampere
Puh./Tel. +358 (0)20 719 9777
harmala@suomicamping.fi

Härmälän leirintäalueen sivulle

Yyteri Resort & Camping

Yyterinsantojentie 1, 28840 Pori
Puh./Tel. +358 (0)20 719 9773
yyteri@suomicamping.fi

Yyteri Resort & Campingin sivulle

Matkailukeskus Rauhalahti

Rauhankatu 3, 70700 Kuopio
Puh./Tel. +358 (0)17 473 000
sales@visitrauhalahti.fi

Matkailukeskus Rauhalahden sivulle

Suomi Camping Oy, toimisto

Haapaniemenkatu 7-9 B, 00530 Helsinki
myynti@suomicamping.fi
y-tunnus 2332771-9

Olemme mukana rakentamassa kestävää matkailua!

Suomi Camping Oy on sitoutunut kestävän matkailun periaatteisiin. Kestävä matkailu on matkailua, joka huomioi nykyiset ja tulevat taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristölliset vaikutukset. Kestävässä matkailussa huomioidaan yhtäläisesti matkailijoiden, matkailuyritysten, matkailukohteiden, ympäristön ja paikallisväestön tarpeet. Käytännössä toteutamme kestävän matkailun periaatteita Ekokompassin ja Visit Finlandin Sustainable Travel Finland (STF) -kehittämispolun kautta.

Ekokompassi

Olemme aloittaneen vuoden 2021 lopulla matkamme kohti ympäristöystävällisempää toimintaa. Olemme luoneet yrityksellemme ympäristöohjelman, johon on kirjattu konkreettiset ta-voitteet ja toimenpiteet ympäristökuormituksen vähentämiseksi. Tavoitteenamme on mm. energian käytön tehostaminen ja jätemäärän vähentäminen sekä kierrätyksen parantaminen. Ympäristötietoisuuden lisääminen niin henkilökunnan kuin asiakkaiden ja sidosryhmien keskuudessa, on meille myös tärkeää. Voit lukea Ekokompassi ympäristöjärjestelmästä lisää täältä.

Yrityksemme Yhteinen Ympäristölupaus

Tavoitteenamme on ympäristövaikutusten pienentäminen.
Asiakkaidemme, henkilökuntamme ja luonnon tulevaisuus on meille tärkeää. Siksi sitoudumme kestävään kehitykseen ja pitkäjänteiseen työhön ympäristövaikutusten vähentämiseksi mm. energian käyttöä tehostamalla, jätemäärää vähentämällä sekä henkilöstön ja asiakkaiden ympäristötietoisuutta kasvattamalla. Ympäristötyö on osa yrityksemme vastuullista liiketoimintaa, johon kuuluu myös taloudellinen ja sosiaalinen vastuu.

Sustainable Travel Finland (STF) - kestävän matkailun kehittämispolku

Ekokompassin rinnalla kuljemme Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelman kehittämispolulla, jonka tarkoituksena auttaa meitä matkallamme kohti kestävämpää matkailua. Kestävä matkailu sisältää niin sosio-kulttuurisen, taloudellisen kuin ekologisenkin ulottuvuuden. Konkreettisia kehityskohteita ovat mm. energian käytön ja jätemäärän vähentäminen, henkilökunnan ja asiakkaiden tasa-arvoinen kohtelu ja paikallisten kuuleminen, toiminnan pitkäjänteinen ja kannattava suunnittelu sekä paikallisten työllistäminen. Ohjelman läpikäytyämme voimme käyttää Sustainable Travel Finland -merkkiä.

Sustainable Travel Finland (STF) -ohjelmassa olemme sitoutuneet noudattamaan kestävän matkailun periaatteita.

Kaikkien kohteiden liiketoimintaa hoitaa Suomi Camping Oy (y-tunnus 2332771-9). 

Verkkolaskut 

Suomi Camping Oy vastaanottaa ensisijaisesti verkkolaskuja:

OVT-tunnus: 003723327719
Operaattori: Apix Messaging Oy 
Operaattorin välittäjätunnus: 003723327487

Sähköpostilaskut
myynti@suomicamping.fi

Jos lasku on osoitettu johonkin toimipaikkaan, voidaan tämä tieto lisätä esim. asiakkaan viite tai lisätietoja -kohtaan.  

Työmatkalaisille tarjoamme ympäri vuoden majoitusta Yyteri Resort & Campingissa Porissa, Kuopion Rauhalahdessa ja kesäaikaan myös Tampereella Camping Härmälässä. 

Tarvitsemme seuraavat tiedot, laskutusluvan myöntämiseksi:  

Yrityksen virallinen nimi: 
Y-tunnus: 
Yhteyshenkilö:
Yhteyshenkilön puhelinnumero:
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite: 

Verkkolaskut (ensisijainen laskutuskanava): 

Verkkolaskuoperaattori: Verkkolaskuosoite:
OVT-tunnus: 

Sähköpostilaskut: sähköpostiosoite 

Muuta 

esim. asiakkaan viite laskulle 

Lähetä tiedot sähköpostitse kohteeseen, johon olet menossa majoittumaan:

Yyteri Resort & Camping
yyteri@suomicamping.fi 
Matkailukeskus Rauhalahti
sales@visitrauhalahti.fi 
Tampere Camping Härmälä 
harmala@suomicamping.fi  


Saatuamme laskutussopimuksen tarkistamme yrityksen tiedot. Pääsääntöisesti, jos yrityksellä ei ole luottohäiriömerkintöjä, on yrityksenne tervetullut laskutusasiakkaaksemme. Laskutus tapahtuu viikoittain, laskutuslisä on 10 €. Muut kuin majoituspalvelut (esim. sauna- tai ravintolapalvelut) maksetaan kohteessa, ellei näiden laskutuksesta erikseen sovita. Jälkilaskutus mahdollista vain yrityksille, joiden kotipaikka on Suomessa. Yksityisasiakkaita emme laskuta.